Zilveren variant nu ook te koop (+ bij meer providers)

De LG G6 is vanaf vandaag niet meer alleen bij T-Mobile verkrijgbaar maar ook bij andere providers. Het gewilde toestel is hiernaast vanaf vandaag ook te koop in het platinum zilver. Als je de smartphone nog niet gekocht hebt dan is dit het moment.

Nu kopen?

De concurrentie is moordend tussen de providers. Nu er meer providers bijgekomen zijn die de LG G6 mogen kopen zien we direct al wat interessante aanbiedingen voorbij komen. Op de abonnementen pagina zie je het overzicht met de beschikbare providers en kun je filteren tussen de abonnementen. Op dit moment is de LG G6 al te bestellen via T-Mobile maar daar zijn KPN, Telfort en Vodafone bijgekomen. Als je hebt zitten wachten op één van deze providers dan is het goede nieuws dat het nu mogelijk is om er de LG G6 te kopen.

Zilveren variant

In eerste instantie werd alleen de normale zwarte versie aangeboden. Deze smartphone hebben we zelf gekocht maar de zilveren variant is nu ook verkrijgbaar. Verschillende retailers hebben de zilveren versie in het assortiment opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *