Twee nieuwe LG G6 varianten op komst met 32 en 128GB opslagruimte

LG lanceert vandaag twee nieuwe varianten van de LG G6 in Zuid-Korea. Het huidige model dat in Nederland te koop is beschikt over 64GB opslagruimte, de nieuwe LG G6 variant wordt uitgerust met 32GB opslag. De LG G6+ krijgt meer opslagruimte met een capaciteit van 128GB. Tegelijk met de introductie van de nieuwe modellen is ook een aantal nieuwe features gepresenteerd waaronder Face Print, Low Power Consumption en een Covered Lens waarschuwing.

LG G6+

De Plus versie van de LG G6 krijgt niet alleen meer opslagruimte maar zal ook beschikken over draadloos opladen, tenminste in sommige landen. Onderdeel van dit nieuwe model is een set met hoge kwaliteit oordopjes van B&O PLAY. De Plus versie van de G6 gaat over de schappen in de kleuren Optical Astro Black, Optical Marine Blue en Optical Terra Gold. De laatste twee kleuren komen ook naar de normale versie van de G6.

Het is nog niet duidelijk of de twee modellen ook naar Nederland komen. De huidige versie van de LG G6 is in mei 2017 in Nederland op de markt gebracht. Als de nieuwe modellen in Nederland te koop worden aangeboden dan wordt dit in het lokale nieuws vermeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *