Compacte versie LG Q6 wordt op 11 juli gepresenteerd

Over een aantal dagen is het tijd voor de introductie van de compacte versie van de LG G6; de LG Q6. In tegenstelling tot wat velen dachten krijgt de kleinere versie van de populaire G6 niet de Mini naam maar wordt het LG Q6.

Uitnodigingen

LG heeft gisteren uitnodigingen naar de pers gestuurd voor een evenement dat in Polen op 11 juli gehouden wordt. De LG Q6 wordt op dit evenement onthuld. Er zijn verschillende versies van de uitnodiging opgedoken waarin de “#LGBarbeQ” hashtag centraal staat. De nadruk ligt de op Q en stiekem weet iedereen al waar deze teaser op doelt.

Specs

De LG Q6 krijgt naar verwachting een 5.4 inch touchscreen met dezelfde aspect ratio van 18:9 als de reguliere LG G6. Het kenmerkende Full Vision display is ook in dit model aanwezig. Verder krijgt de smartphone een 13 megapixel aan de achterkant en draait het op 3GB RAM. Het is op dit moment nog onduidelijk of het toestel ook in Nederland uitgebracht wordt.

Via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *