LG Q6 is gepresenteerd: nieuw en compacter model

LG heeft de nieuwe LG Q6 smartphone gepresenteerd. Het nieuwe model met een lagere adviesprijs heeft een 5,5 inch scherm met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. De beeldverhouding van het display is 18:9, net als de G6. In tegenstelling tot de LG G6 heeft de smartphone niet de nieuwste processor maar draait het op de iets oudere Qualcomm Snapdragon 435 processor. De vingerafdrukscanner is ook niet aan de achterkant aanwezig, ontgrendelen kan met gezichtsherkenning.

Drie varianten

Er komen drie varianten van de nieuwe smartphone; de Q6+, de Q6 en de Q6α. Het verschil zit hem in de hoeveelheid werkgeheugen en kleuren:

Werkgeheugen

  • Q6+: 4GB RAM / 64GB ROM
  • Q6: 3GB RAM / 32GB ROM
  • Q6α: 2GB RAM / 16GB ROM

Kleuren

  • Q6+: Astro Black / Ice Platinum / Marine Blue
  • Q6: Astro Black / Ice Platinum / Mystic White / Terra Gold
  • Q6α: Astro Black / Ice Platinum / Terra Gold

Alle varianten hebben een 5 megapixel frontcamera, enkele 13 megapixel camera aan de achterzijde en een accu van 3000 mAh. De smartphone komt ook naar Europa, tegen welke prijs is nog niet bekend. Zodra de abonnementen beschikbaar zijn dan vind je deze hier op LGG6.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *