G6 releasedatumDe LG G6 is de volgende LG “G” smartphone die het opneemt tegen vlaggenschip modellen van de andere producenten. De zesde generatie van de smartphone is de opvolger van de LG G5. Elk jaar heeft LG tot nu toe het respect verdiend door continu aan te blijven haken bij de moordende concurrentie. In 2017 zal dit naar verwachting weer het geval zijn met de LG G6 smartphone. De officiële releasedatum is bekendgemaakt door LG met een release in Nederland vanaf begin april. De onthulling van de G6 vond plaats tijdens het Mobile World Congress op 26 februari. Bestel de LG G6 nu als pre-order bij Belsimpel of Mobiel.nl. Dit zijn de eerste en op dit moment enige verkopers.

Nederland

De G6 is vanaf begin april in Nederland beschikbaar volgens LG Nederland. De LG G6 gaat voor de adviesprijs van 749 euro over de toonbank. In eerste instantie is het nieuwe toestel alleen via T-Mobile verkrijgbaar. De andere providers bieden de LG G6 op een later moment aan. Schrijf in voor de herinnering en je ontvangt een email als de G6 te bestellen is.

Pre-orders

De pre-orders in thuisland zijn vlak na de presentatie begonnen in thuisland Zuid-Korea. In korte tijd zijn er al grote aantallen besteld in het thuisland wat aangeeft dat het toestel goed ontvangen is. De verwachting is dat de LG G6 in april 2017 in Nederland verkrijgbaar zal zijn, een maand na de aankondiging van de smartphone.

Uit een bericht van het Koreaanse ETNews blijkt dat LG de smartphone zo snel mogelijk wil leveren om concurrenten zoals Samsung voor te blijven. In recente berichten in Zuid-Koreaanse media wordt gesproken over een LG G6 release datum van 10 maart 2017 in thuisland Zuid-Korea. Australische media hebben aangegeven dat Australië het tweede land is dat de LG G6 mag verwelkomen. De smartphone is vanaf 28 maart in Australië te koop en pas daarna volgen de Verenigde Staten en Europa. Het is op dit moment nog niet duidelijk op welke datum de LG G6 in Nederland leverbaar is. Afgaande op de laatste berichten is een Nederlandse release in april de verwachting. Zodra de releasedatum Nederland bekend is dan lees je dat op deze pagina.

Releasedatum LG G smartphones

Releasedatum Smartphone
2017 april LG G6
2016 februari LG G5
2015 april LG G4
2014 mei LG G3
2013 augustus LG G2
2012 september LG Optimus G